Het team

Stalmanager
Caroline is opgegroeid aan de kust, heeft zich jarenlang begeven tussen verzorgpony’s en paarden en ze is een gastvrije team-player. Duurzaamheid en het welzijn van paarden staan bij haar op nummer één!

Lees meer! over Caroline

Stalamazone
Dominique studeert Hippische bedrijfskunde en is een zeer fanatieke wedstrijdruiter. Ze heeft zich gespecialiseerd als eventing amazone en ze traint bij diverse professionals.

Lees meer! over Dominique

Ruitervitaliteit
Dagmar werkt 4 jaar in het onderwijs en is een echte coach voor jong en oud. Haar 12-jarige dressuur merrie heeft ze als veulen zelf opgeleid; het coachen van mensen in combinatie met paarden is haar op het lijf geschreven.

Lees meer! over Dagmar

.

Stalmanagement
Astrid is opgegroeid als paardenmeisje in Achterveld, waar de pony’s aan huis stonden, waar ‘pa’ altijd meeging op wedstrijd en zelf genoot van de mensport.
‘Oude liefde roest niet’

Lees meer! over Astrid

Stalmanagement
Julia studeert Social Work aan de HU in Utrecht en is een fanatieke sporter. Regelmatig is ze te vinden in de sportschool maar houdt op zijn tijd ook van een feestje.

Lees meer! over Julia

WEEKENDHULP-stalmanagement
Wij zijn actief op zoek naar leuke weekendhulpen en vakantie krachten voor ons stalmanagement.
ALGEMENE DIENST
Voor het onderhoud van het terrein zijn wij op zoek naar een fijne collega voor een paar uur in de week, mogelijk uit te breiden vanaf voorjaar 2021.
STAGIAIRS

Wil je meer informatie?
Laat het ons weten.

Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op

  (*) verplichte velden om in te vullen

  Web-7956

  Wil je meer informatie?
  Laat het ons weten.

  Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op

   (*) verplichte velden om in te vullen

   Web-7956

   Meer over het team

   Caroline Kwekkeboom

   Met een diploma op zak van de hotelschool en jarenlange ervaring in de hotellerie heeft Caroline een berg aan ervaring opgedaan in het “thuis laten voelen” van mensen. Na deze periode heeft ze in de training en opleidingswereld gewerkt, waar ze ook haar man tegenkwam. Vervolgens is ze jarenlang werkzaam geweest in de internationale handelsonderneming van haar man. Deze onderneming kende drie verschillende takken, waaronder niet chemische ongediertebestrijding.

   Door het fanatisme van Dominique met de paarden is Caroline zelf ook weer gaan paardrijden en heeft ze een  KWPN’er waarmee ze hobbymatig rijdt en een Fries paard inmiddels met pensioen. Samen met haar dochter Dominique en de support van haar man jaagt ze sinds januari 2020 haar dromen achterna met de oprichting van D-Sportstables. Haar zoon studeert ICT en helpt mee met de innovatieve zaken bij D-Sportstables.

   Caroline: “Ik ben een generalist geen specialist, ik wil altijd samenwerken met mensen die ergens verstand van hebben. Bedrijfsmatig houd ik erg van mensen en om met ons team iets voor elkaar krijgen. De gastvrijheid die we onze gasten willen laten voelen zit in ons bloed. Wij bieden een prachtig terrein voor paarden en ik voel een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van deze paarden. 

   Ik vind het belangrijk dat niet alleen de paarden, maar ook de mensen, dit gaan beschouwen als een 2e thuis waarin ze zich altijd welkom voelen. Onze gasten moeten zich vrij voelen om niet alleen te kunnen paardrijden, maar ook om gelukkig te zijn. Dat is iets wat past bij ons gezin.”

   Dominique Bos

   Ze heeft zich gespecialiseerd als eventing amazone en ze traint bij diverse professionals. Daarnaast traint ze ook haar eigen ruitervitaliteit bij One Switch.

   De liefde voor paarden is Dominique met de paplepel ingegoten door haar moeder Caroline Kwekkeboom. Ze is ooit begonnen met rijden op de buurt pony’s en van daaruit uitgegroeid tot fanatieke sportamazone. Dominique vindt het daarnaast leuk om hobbymatig te leren over de fokkerij en om verschillende paarden op te leiden. Zij zal de bedrijfskundige kennis die ze opdoet tijdens haar opleiding, toepassen in de verdere ontwikkeling van D-Sportstables en ze ondersteunt haar moeder zoveel mogelijk in het runnen van de stal.

   Dominique: “Ik zit in mijn 3e studiejaar Hippische Bedrijfskunde en ik hoop dat ik lerenderwijs mee kan groeien in ons bedrijf. Hoe steekt alles precies in elkaar, hoe start je een nieuw bedrijf, wat komt hier allemaal bij kijken? Hier wil ik heel graag in groeien en door ontwikkelen. Ik heb op verschillende stallen gewerkt en daar veel ervaring opgedaan met het werken met paarden. Kort daarna kocht ik mijn eerste jonge paard, Lewis.

   Wij hebben enorm veel geleerd van elkaar en ik ben er dan ook achter gekomen dat tijdens mijn opleiding van Lewis mijn passie voor paarden alleen maar gegroeid is. Ik ben daar heel dankbaar voor. Nu weet ik echt wat ik wil later, en dat is werken met paarden: ik geniet van elk moment van hen. 

   Dagmar Stam

   Met opa als paardenfokker in Groningen, is de liefde voor paarden met de paplepel ingegoten. Haar paard is een fokproduct van opa en is na het overlijden van opa bij haar gekomen op 1-jarige leeftijd. Met De Glamourgirl rijdt Dagmar in het Z2 dressuur maar maakt ook graag een buitenrit voor de afwisseling en ontspanning. In haar werk als leerkracht is Dagmar dagelijks bezig met het begeleiden van leerlingen en met het beste uit hen naar boven te halen. Naast haar werk en paard, woont Dagmar samen met Lars in de binnenstad van Amersfoort, gaat graag met vriendinnen op stap en is daarnaast lekker actief bezig.

   Dagmar: “Ik ben een perfectionist en ik houd van structuur. De grootste uitdaging vind ik het om mensen iets te leren op een positieve en uitdagende manier. Voor mijzelf zoek ik dus ook altijd naar manieren om meer te leren en mijzelf te verbeteren. Bij D-sportstables ga ik een nieuwe uitdaging aan waar ik heel veel zin in heb”

   Dagmar is op maandag en dinsdag te vinden bij D-sportstables en is verantwoordelijk voor de ruitervitaliteit.

   Astrid van Wee

   Astrid is opgegroeid als paardenmeisje in Achterveld, waar de pony’s aan huis stonden, waar ‘pa’ altijd meeging op wedstrijd en zelf genoot van de mensport. ‘Oude liefde roest niet’, dus toen de gelegenheid zich voordeed, kocht Astrid samen met haar dochter Julia, de nu 19 jarige Ushi. Via Ushi geniet Astrid van het buitenleven en blijft dichtbij haar jeugd als paardenmeisje. Astrid is een echte regelneef en een gastvrije teamplayer; met oog voor details en gevoel voor mensen, regelt ze in haar werk de administratie bij een middelbare school in Amersfoort.

   Na haar opleiding als secretaresse heeft Astrid een flink aantal jaren gewerkt in de verkoop binnendienst als commercieel medewerker in de dienstverlenende sector.  Als rode draad komt de combinatie van het organiseren, contact met mensen en gastvrijheid, terug. Met haar 2 zoons Jelmer en Martijn, haar man Peter en hond Dorus woont Astrid in Hoogland.

   Astrid: “Dit is een echte droom, dat wil toch iedereen? Zo’n mooie plek en alle activiteiten die we kunnen doen, daar help ik graag aan mee”

   Astrid is op woensdag, vrijdag en zondagochtend bij D-sportstables betrokken bij het stalmanagement

   Julia van Wee

   Julia studeert Social Work aan de HU in Utrecht en is een fanatieke sporter. Regelmatig is ze te vinden in de sportschool maar houdt op zijn tijd ook van een feestje. Met Ushi ontwikkelt ze zich als een goede dressuurruiter maar ook springen en buitenrijden vindt ze leuk en belangrijk. Haar studie vindt ze superleuk en interessant; het welzijn van mensen met een rugzak en ervoor zorgen dat ze een plek (terug) krijgen in de samenleving, is haar uitdaging en passie. Ze werkt als consulent op het re-integratiecentrum binnen een Penitentiaire Inrichting. Daarnaast werkt zij bij RTL als hostess bij tv-shows, dit doet zij nu 2 jaar en leert veel van de tv-wereld. 

   Julia:Wat een superplek, zo mooi. Heb heel veel zin om mijn steentje eraan bij te dragen. Ik ben ook super benieuwd wat wij met z’n allen kunnen bereiken. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en er iets heel erg moois van maken!”

   Julia woont per 1 januari 2021 bij D-sportstables en zal regelmatig de activiteiten ondersteunen.

   Weekendhulp - stalmanagement

   Wij zijn actief op zoek naar leuke weekendhulpen en vakantie krachten voor ons stalmanagement.
   Wat wij vragen:

   • Leeftijd minimaal 18 jaar
   • In bezit van rijbewijs B
   • Hippische opleiding volgend of zelf verzorg- en/of eigen paarden hebben
   • Bereid zijn om minimaal een jaar op zaterdag/zondag/feestdagen en vakanties beschikbaar te zijn

   Wat wij bieden:

   • Je maakt onderdeel uit van het team
   • Je rijdt op de shovels en maakt gebruik van alle automatisering
   • Je draagt verantwoordelijkheid voor het stalmanagement gedurende die dag
   • Je krijgt een opleiding in paarden EHBO, indien nodig BHV en gebruik en toepassing van de diverse automatiseringssystemen
   • Korting op ruitervitaliteit
   • Je draagt bij aan een uniek concept

   Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail naar info@d-sportstables.nl.
   Wil je meer weten? Bel dan naar 06-48905894

   Algemene dienst

   Voor het onderhoud van het terrein zijn wij op zoek naar een fijne collega voor een paar uur in de week, mogelijk uit te breiden vanaf voorjaar 2021.

   Wat wij vragen:

   • Leeftijd minimaal 18 jaar
   • Bezit van rijbewijs B, tractor is een pré
   • Affiniteit met paarden
   • Technische kennis
   • Gevoel voor groenvoorziening

   Wat wij bieden:

   • Je maakt onderdeel uit van het team
   • Je draagt verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het complex
   • Korting op ruitervitaliteit
   • Je draagt bij aan een uniek concept

   Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail naar info@d-sportstables.nl.
   Wil je meer weten? Bel dan naar 06-48905894

   Stagiairs

   Wil je weten wat de stagemogelijkheden zijn? Stuur dan een mail met je CV en je motivatie naar info@d-sportstables.nl
   Add to cart