Sporthorse Paradise​

Voor sportpaarden die niet in de kudde geplaatst kunnen worden, is er accommodatie beschikbaar via Sporthorse Paradise. De naam zegt het al, deze accommodatie zien wij vooral geschikt voor de ambitieuze sportruiter die regelmatig naar wedstrijden gaat. 

Paarden in Sporthorse Paradise staan in grote boxen van 4 bij 3 meter. Deze paarden gaan dagelijks minimaal 6 tot 8 uur naar buiten in hun eigen individuele buitenruimte. Deze buitenruimte bestaat uit een paddock en een stuk weide.

Op dit moment zijn de stallen van Sporthorse Paradise allemaal vol. Wil je op de belangstellende lijst? Laat dan hiernaast je gegevens achter. 

Alles wordt op individuele basis bepaald 

De paarden in Sporthorse Paradise hebben  evengoed contact met de andere paarden doordat er slechts enkele draden tussen de weides staan. In de winter is er in Sporthorse Paradise ook een ruwvoerplek. Geïnspireerd door onze Hit-Actief huisvesting, stimuleren we ook bij Sporthorse Paradise om de paarden te laten lopen.

Tijdens elke intake van een nieuw pensionpaard meten en wegen we het paard en bepalen we hoeveel kilo ruwvoer en krachtvoer (keuze uit 2 soorten) dagelijks nodig is. De paarden worden ook in de stal ruim voorzien van ruwvoer via slowfeeders.  

We werken met 2 soorten ruwvoer: Als basis voeren we hooi laag in suikers en met voldoende mineralen en eiwitten. Hierdoor kunnen ook paarden die wat sneller dik worden, langer eten. 

Web-7948

Tevens voeren we voordroogkuil dat wat hoger is in suikers en meer energiewaardes. Mogelijk gaan we dit later nog aanvullen met kruidenhooi. Elke hooi batch wordt geanalyseerd zodat we de hoeveelheid droogstof en voedingswaarde weten en daarop de hoeveelheden hooi, kuil en krachtvoer voor jouw paard kunnen aanpassen.

Alles wordt op individuele basis bepaald. Hoeveel kilo hooi je paard nodig heeft per dag is ook afhankelijk van hoe lang je paard op het gras staat, wat de kwaliteit van de wei is en wat de actuele kwaliteit van het voer is. Dit monitoren we allemaal. Want meten is weten!

Om de zoveel maanden bekijken we hoe je paard zich ontwikkelt. Afhankelijk van uiteraard het ras, maar ook van jouw ambitie als ruiter (wat doe je met jouw paard), wordt het voerbeleid bijgestuurd. Wordt jouw paard een periode niet gereden? Dan schroeven we de hoeveelheid krachtvoer terug, zodat het paard niet overvoerd wordt.

Tarieven

Kosten voor Sporthorse Paradise:
€ 435,- incl. btw
per maand

Wanneer je zelf de stal uitmest:
€ 395,- incl. btw
per maand

Wil je meer informatie?

  (*) verplichte velden om in te vullen

  shp

  Tarieven

  Kosten voor Sporthorse Paradise: € 435,- incl. btw
  per maand

  Wanneer je zelf de stal uitmest:
  € 395,- incl. btw
  per maand

  Wil je meer informatie?
  Laat het ons weten.

  Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op

   (*) verplichte velden om in te vullen

   Web-7956

   Tarieven

   Kosten voor Sporthorse Paradise: € 435,- incl. btw
   per maand

   Wanneer je zelf de stal uitmest:
   € 395,- incl. btw
   per maand
   Add to cart