Ruiter Vitaliteit

foto 8

Ruitervitaliteit is een belangrijk speerpunt bij D- Sportstables. Ruitervitaliteit bestaat uit de begeleiding van ruiters en amazones op gebied van training, voeding en arbeidsrustverhouding.

Het doel van de ruitervitaliteit training is om jou als ruiter fitter en sterker te maken voor de paardensport.

Bij D-Sportstables verzorgt Dagmar Stam de ruitervitaliteitstrainingen. Zij is opgeleid door One Switch. One Switch heeft de ruitervitaliteitstrainingen opgericht en is tevens verbonden aan de KNHS, als ook de partij die het paralympische team traint. 

Het doel van de ruitervitaliteit trainingen is om jou als ruiter fitter en sterker te maken voor de paardensport. Maar dan wel door middel van persoonlijke begeleiding! Zo heeft de ene ruiter meer balans nodig en moet de andere ruiter juist sterker worden. 

Dit wordt altijd per persoon op maat bekeken. We starten met het afnemen van de Ruitervitaal test. Tijdens deze test maken we meetbaar waar jij staat op het gebied van ruiterspecifieke vaardigheden. Met deze test worden vaardigheden gemeten die nodig zijn voor een goede zit en communicatie met het paard. Zoals corestabiliteit, symmetrie in de verschillende spiergroepen, juiste houding en balans. Nieuwsgierig geworden? Laat in de kolom aan de rechterkant uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. 

ruiter00

Bij D-Sporststables helpen we je om de juiste combinatie te vinden van hoe jij als ruiter in je vel zit en hoe je op je paard zit. Dus naast het feit dat jij je fit en gezond moet voelen en bij ons de juiste oefeningen krijgt aangeboden voor de paardensport, gaan we vooral kijken wat het effect is als jij op je paard zit. Uiteindelijk willen we allemaal een goede houding en blessures voorkomen. 

Het gebeurt met regelmaat dat er blessures ontstaan met als oorzaak te weinig beweging, verkeerd of te intensief trainen en tot slot asymmetrie in verschillende spiergroepen. Niemand doet dit met opzet, maar vaak ontbreekt de juiste kennis.  

Via het ruitervitaliteit programma dat wij aanbieden aan onze klanten helpen we je op weg, zodat jij als ruiter exact weet hoe het ideale trainingsschema er uitziet voor jou én voor jouw paard.

Prijzen
Individuele trainingen
Ruitervitaaltest  €51,50*
Personal training €54,50 
10 rittenkaart personal training €515,- 

Groepstrainingen
2 persoonstraining €30,- p.p.
4 persoonstraining €20,- p.p.
6 persoonstraining €16,50 p.p.
8 persoonstraining €12,50 p.p.
10 persoonstraining €10,- p.p.

*Bij het afnemen van een 10 rittenkaart personal training krijg je het bedrag van de Ruitervitaal test terug. Daarmee krijg je 10% korting op 10 personal trainingen. 

 

Wil jij een afspraak maken voor een ruitervitaliteitstest of training? 
info@d-sportstables.nl
06-18685712

Wil je meer informatie?

Vul het formulier hieronder in en we nemen contact op

  (*) verplichte velden om in te vullen

  Vanaf maart 2021 zullen de eerste proeflessen en groepstrainingen van start gaan.

  Wil je meer informatie?
  Laat het ons weten.

  Vul het formulier hieronder in en we nemen contact op

   (*) verplichte velden om in te vullen

   Add to cart